French Ambassador on an official working visit to Alkaloid

  A delegation from the French Embassy headed by His Excellency Ambassador Cyrille Baumgartner paid a working visit to Alkaloid AD Skopje. The purpose of the visit of the French diplomat, hosted by the CEO and President of the Management Board, Mr. Zhivko Mukaetov, was the introduction of the company’s operation, its product portfolio, and its market placements and activities.

   ALKALOID LAUNCHES NEW €720.000 INVESTMENT

   The new quality control, R&D, and registration laboratories occupy an area of 400 m² at the cosmetics manufacturing plant in Gjorce Petrov.

    THE TRAJCHE MUKAETOV FOUNDATION AWARDS 40 NEW SCHOLARSHIPS IN THE 2022/23 ACADEMIC YEAR

    In its fifteen years of existence, the Trajche Mukaetov Foundation has awarded scholarships to 619 pharmacy and medicine students at St Cyril and Methodius University in Skopje. They have invested close to 120 million Denars in various activities to date.


     "Alkaloid" Was Part Of The „Plant a tree for the Jubilee“ Event Organized by the British Embassy in Skopje

     The CEO/President of the Management Board of "Alkaloid" AD Skopje, Mr. Zhivko Mukaetov, at the invitation of the British ambassador Mr. Matthew Lawson, and in the presence of representatives of PC "National Forests" - Skopje and the business community, was part of the "Plant a tree for the Jubilee" event, organized by the British Embassy in Skopje.

      Mukaetov - part of the regional “Forum of Managers"

      We are facing an extremely difficult period ahead, the crisis will inevitably affect business operations


      Business leaders from the region, including Mr. Zhivko Mukaetov, CEO and President of the Management Board of Alkaloid, took part in the "Forum of Managers" held on October 18 this year in Belgrade.

       French Ambassador on an official working visit to Alkaloid

       A delegation from the French Embassy headed by His Excellency Ambassador Cyrille Baumgartner paid a working visit to Alkaloid AD Skopje. The purpose of the visit of the French diplomat, hosted by the CEO and President of the Management Board, Mr. Zhivko Mukaetov, was the introduction of the company’s operation, its product portfolio, and its market placements and activities.

        ALKALOID LAUNCHES NEW €720.000 INVESTMENT

        The new quality control, R&D, and registration laboratories occupy an area of 400 m² at the cosmetics manufacturing plant in Gjorce Petrov.

        DATA ON SHARES


        ALK
        arrow

        Data on shares

        Price *

        17902.5

        Change *

        -0.23%

        Source mse.mk *10 minutes delay on result

        NEWS


        Alkaloid Donates Laboratory Equipment to the Medical Secondary School Dr Panche Karagjozov – Skopje

        Read More

        ALKALOID LAUNCHES NEW €720.000 INVESTMENT

        Read More

        THE TRAJCHE MUKAETOV FOUNDATION AWARDS 40 NEW SCHOLARSHIPS IN THE 2022/23 ACADEMIC YEAR

        Read More

        Ambassador of Japan on a working visit to Alkaloid AD Skopje

        Read More

        Products

        PHARMACEUTICAL

        People build high - so that they can see farther People build together - so that they can be closer People build solid - so that they can feel safer We build so that people can have Better health because... THE HEALTH IS ABOVE ALL!

        Follow us

        Нашите постојани заложби и инвестиции за модернизација, дигитализирање и за подобрување на процесите и на алатките не се секогаш поврзани само со нашите крајни производи. Грижата за нашите вработени за нас подразбира создавање пријатна и здрава работна средина, како и обезбедување опрема и алатки кои ќе го подобрат секој аспект од работењето. Нашата најнова инвестиција AlkaCanteen - софтверска алатка која ќе ги задоволува потребите на вработените со можност за избор на оброк е направена токму во оваа насока, за да го подобри севкупниот квалитет на работната средина за нашите вработени, одејќи во чекор со светските трендови. Луѓето пред сè! #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСè

        ...

        Visit us
        Во текот на зимските месеци на вашето тело му е потребен дополнителен извор на витамин Д. Воведете го витаминот MULTI ESSENCE Д3 како редовен додаток во својата исхрана пред да ги почувствувате првите симптоми на негов недостиг! Почувствувајте ги придобивките на здравото живеење со MULTI ESSENCE. Прочитајте повеќе за MULTI ESSENCE витамин Д3 на: bit.ly/3jRLP2v #АлкалоидСкопје #MultiEssence #ЗдравјетоПредСè

        ...

        Visit us
        „За да се постигне одржливост, неопходно е секојдневно да се планира и да се следи развојот на новите генерации. Целта на компанијата е да негува таленти кои создаваат подобра иднина, па затоа работата во модерен и динамичен оддел за човечки ресурси е и значаен предизвик и одлична можност за личен развој во компанијата”, Тане Мургоски, специјалист за проекти, тренинг и за едукација. #АлкалоидСкопје #ЛуѓетоПредСе #Алкариера

        ...

        Visit us
        Имајќи ја предвид индустријата во која делуваме, на селектирањето и правилното одлагање на отпадот пристапуваме со особено внимание. Селектирањето на отпадот започнува на самото место на создавање. Но, за чиста околина потребно е секој еден од нас да знае како правилно да се однесува со отпадот кој го произведува, особено оној кој се категоризира како „опасен отпад“. Само и единствено на тој начин ќе ја направиме планетата подобро место за живеење и ќе оставиме само позитивен отпечаток од нашето постоење. #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСè

        ...

        Visit us

        Page specially developed for Health Care Professionals

        A specialized website that is targeted at health care professionals. Visit us and find interesting and useful content, enrich your knowledge, and find out how the information and tools offered can help you in your day-to-day care patients.